24/7

En trikk i SF
Livet som student

Mor og datter på utveksling til USA

– Vil du det nok, så får du det til! Det sier Synne Blomli Johnsen som hoppet i det og tok med seg datteren Ingrid (13) på utveksling til San Fransisco.
Helse

Fysioterapistudenter på praksis i fotballskader

Fysioterapistudenter får prøvd seg på fotballskader under VM i gatefotball. En praksisplass litt utenom det vanlige.
Økonomi og ledelse

Tips til økonomer på jobbjakt

-Vis engasjement, faglig dyktighet og interesse for jobben! Vær passe fremoverlent, men ydmyk! Marianne Normann (33) vet hvilke egenskaper hun ser etter når hun skal ansette nye siviløkonomer eller økonomer, også fra HiOA.
Livet som student

God stemning på studiestart

Over fem tusen studenter var samlet til velkomstseremoni på studiestart 14. august.
Abid Malik sitter i en sofa på Kaffe Lars, Pilestredet 46.
Teknologi og design

Gikk fra ingeniørstudiene og rett i jobb

Da Abid Malik (31) ble ferdig med bachelorstudiet til maskiningeniør ved HiOA, gikk han direkte ut i jobb. – Jeg var heldig og fikk drømmejobben, sier han.
Prorektor for utdanning, Nina Waaler, sammen med HiOAs første kull med sykepleiere som er uteksaminert i Sandvika.
Helse

Pionerer i Sandvika

Anne-Li Grønstvedt Meling (21) og Tomas Strand (24) er to av 26 studenter i det aller første kullet med sykepleiere som er uteksaminert i Sandvika i Bærum. I tillegg til uvurderlig kompetanse, har de fått venner for livet.
Maren E. Norløff står med armene i kryss inntil en betongvegg. Hun smiler.
Lærer

Klar for yrkeslivet med kunnskap i bagasjen

Maren Elisabeth Norløff (27) var en av 106 masterkandidater ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) som ble gjort stas på i en høytidelig avslutningsseremoni 8. juni. Nå venter et nytt kapittel.
Bilde av Nikolai Aasen med roboten AV1
Økonomi og ledelse

Fikk drømmejobben før han var ferdig med studiene

Nikolai Aasen har hatt praksis i Amsterdam og utveksling i Tsjekkia. Nettverket og erfaringene får han nytte av i den nye jobben som ansvarlig for kunderelasjoner i No Isolation i Norden.
Livet som student

Praksis ved Middelhavet

– Min praksisperiode på Malta har gjort meg mye mer selvstendig og trygg på meg selv, sier sykepleierstudent Fanny Delpage (32).
Knut André Bolstad
Teknologi og design

Prosjektene gjør utdanningen relevant

– Når folk i bransjen spør om hva vi drev med på HiOA, forteller jeg om hvilke prosjekter vi hadde. Og det er akkurat det de opplever som relevant, sier Knut André Bolstad.
Tre tre-terminsstudenter ved ingeniørutdanningen sitter i et laboratorium og smiler til kameraet.
Teknologi og design

Vil du bli ingeniør, men mangler matte og fysikk?

Hvis du er klar for sommerkurs, kan tre-terminsordningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus være noe for deg. Da er du også i mål med ingeniørutdanningen på tre år.
Portrettbilde av lærerstudenten Ulrikke Gjerstadberget.
Lærer

Hvorfor velge å bli lærer?

Vi spurte fem studenter om hvem dette yrket passer for.
Marthe tolker i et nyhetsstudio.
Praksis og karriere

Marthe snakker med hendene

Med en bachelor i tegnspråk og tolking har Marthe Ødegård Olsen en variert hverdag. En dag i uka jobber hun på tegnspråkdesken i NRK. De andre dagene vet hun ikke alltid om det er et politiavhør eller konfirmantleir som venter henne.
Carl Øyvind sittende henslengt på en benk.
Økonomi og ledelse

Fornøyd med å studere regnskap og revisjon ved HiOA

Tredjeårs bachelorstudent, Carl Øyvind Borgenheim, mener kvaliteten på studietilbudet ved Handelshøyskolen ved HiOA er høy, med dyktige forelesere og mange undervisningstimer. I fjor tok han tredjeplass i NM i økonomi.
Fem økonomistudenter står utenfor studiested Pilestredet, og trekker lett på smilebåndet. Det er tre gutter og to jenter, alle veldig velkledde.
Økonomi og ledelse

Møt fem som studerer økonomi og bygger nettverk

Å henge over bøker og kalkulatorer er bare en del av økonomistudiene. Studentene ved Handelshøyskolen på HiOA har nemlig en rekke faglige og sosiale treff, der de knytter kontakter de vil ha glede av i fremtiden.
Roti foreleser for studentene ved Handelshøyskolen.
Økonomi og ledelse

Studere til siviløkonom i Oslo?

Omgitt av næringsliv og finansinstitusjoner i Oslo sentrum ligger HiOA perfekt plassert for engasjerte studenter som er opptatt av å bygge nettverk. Og søkertallene til de populære studieplassene stiger for hvert år.