HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

Økonomi og ledelse

Har du lyst til å lede andre? Eller går du med en revisor eller siviløkonom i magen? På HiOA kan du velge blant en rekke populære økonomi- og ledelsesutdanninger.

Fire økonomistudenter står rett opp og ned foran OsloMet.

Studerer økonomi og ser lyst på fremtiden

Interaktiv undervisning og et godt sosialt miljø. Nettverksbygging og faglig påfyll. Kort vei til finans og næringsliv. Møt fire engasjerte økonomistudenter som bruker studietiden for alt den er verdt.

Tips til økonomer på jobbjakt

-Vis engasjement, faglig dyktighet og interesse for jobben! Vær passe fremoverlent, men ydmyk! Marianne Normann (33) vet hvilke egenskaper hun ser etter når hun skal ansette nye siviløkonomer eller økonomer, også fra HiOA.
Bilde av Nikolai Aasen med roboten AV1

Fikk drømmejobben før han var ferdig med studiene

Nikolai Aasen har hatt praksis i Amsterdam og utveksling i Tsjekkia. Nettverket og erfaringene får han nytte av i den nye jobben som ansvarlig for kunderelasjoner i No Isolation i Norden.
Carl Øyvind sittende henslengt på en benk.

Fornøyd med å studere regnskap og revisjon ved HiOA

Tredjeårs bachelorstudent, Carl Øyvind Borgenheim, mener kvaliteten på studietilbudet ved Handelshøyskolen ved HiOA er høy, med dyktige forelesere og mange undervisningstimer. I fjor tok han tredjeplass i NM i økonomi.
Fem økonomistudenter står utenfor studiested Pilestredet, og trekker lett på smilebåndet. Det er tre gutter og to jenter, alle veldig velkledde.

Møt fem som studerer økonomi og bygger nettverk

Å henge over bøker og kalkulatorer er bare en del av økonomistudiene. Studentene ved Handelshøyskolen på HiOA har nemlig en rekke faglige og sosiale treff, der de knytter kontakter de vil ha glede av i fremtiden.
Roti foreleser for studentene ved Handelshøyskolen.

Studere til siviløkonom i Oslo?

Omgitt av næringsliv og finansinstitusjoner i Oslo sentrum ligger HiOA perfekt plassert for engasjerte studenter som er opptatt av å bygge nettverk. Og søkertallene til de populære studieplassene stiger for hvert år.
Ida står foran Stortinget under en paraply.

Ida har praksis på Stortinget

Etter ni uker i praksis i maktens korridorer har Ida Hjelmeland fått brukt det meste av det hun så langt har lært på studiet i administrasjon og ledelse.

Bedriftspedagogen

Etter 30 år i NSB ble Tove (48) lærer – for kollegaene sine. Med en videreutdanning i bedriftspedagogikk er hun nå hekta på pedagogikk.

Siviløkonomen som analyserer og endrer businessen

Marte (26) hører til det første kullet siviløkonomer som ble uteksaminert fra HiOA. Nå er hun konsulent i et av verdens største konsulentselskaper.
Christoffer toppleder

Christoffer (29) fikk jobb som toppleder

Christoffer Hovde (29) fullførte master i styring og ledelse ved Høgskolen i Oslo og Akershus i fjor. Så skrev han blogginnlegget ”Ung lederspire søker jobb”. Kort tid etter er han daglig leder for Balderklinikken i Oslo.
Niosha Hekmat

En utadvendt revisor

Det beste med å være revisor er de bratte lærekurvene, mener Niosha Hekmat.
Portrett av Gunnhild Orten (32)

Prosjektleder for ­fremtidens ­helsevesen

Erfaringen som studentpolitiker ble springbrett til en karriere som prosjektleder. I dag jobber Gunnhild Orten (32) med å digitalisere helsevesenet.