meny
søk
English

Åpen dag fra kl. 9 til 15

Lurer du på hva du skal studere? I dag arrangerer Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) Åpen dag for deg som er elev i videregående skole og for andre interesserte. Bli kjent med våre studietilbud og opplev hvordan det er å studere ved høgskolen.

Åpen dag ved HiOA Utdanningstorg

Sted: Pilestredet 52
HiOA tilbyr over 50 bachelorstudier og 25 masterstudier. I utdanningstorget, kan du snakke med studieveiledere, lærere og studenter fra de ulike utdanningene. Opptaksrådgivere veileder om opptaksregler og søknadsprosessen. Hør om muligheten for delstudier i utlandet, og om bolig og andre velferdstilbud hos SiO  – studentsamskipnaden.

Drop-in studie og karriereveiledning

Sted: Pilestredet 46
I Studentservice tilbys det drop in studie- og karriereveiledning hele dagen.

Miniforelesninger

Delta på miniforelesninger og få informasjon om studier og yrker du er interessert i. Hør om elektronikk og IT- ingeniørenes arbeidsmuligheter, hva en bioingeniør arbeider med, eller delta på en miniforelesning som forteller litt om alle studietilbudene som ved HiOA.

Omvisninger

Bli med på guidet tur rundt på campus. HiOA-studenter viser frem Studentsamfunnet, kantina, Læringssenteret, Studentservice, klatreveggen, laboratoriene og undervisningslokalene.

Motevisning

Kl. 1200 viser bachelorstudenter i kunst og design frem sine kreasjoner. Motevisningen foregår i foajeen i Pilestredet 46.

Følg visningen live

 

Mer om åpen dag

Stig Nøra Publisert: