HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Studentkvalitetsprisen 2018

Studentkvalitetsprisen på bachelorstudiet i økonomi og administrasjon ble utdelt mandag 23.april. Elitsa Boyadzhieva er årets vinner!

Studentkvalitetsprisen 2018

Studentkvalitetsprisen går til en førsteårsstudent som har utmerket seg med både faglig og sosialt engasjement. I år falt valget på Elitsa Boyadzhieva, en engasjert og lærevillig student.

- Elitsa er en student som tar initiativ, er positiv og som alltid er tilstede i forelesninger og på studentassistenttimer, sa universitetslektor Torunn D. Roti da hun introduserte årets vinner.

Elitsa har blant annet vist engasjement ved å lage en quiz for hele klassen i regnskapsanalyse og fikk svært gode tilbakemeldinger på dette. Hun brukte Quizlet, og har allerede kommet med forslag om at det kan være et tilbud studentassistentene kan ta i bruk.

Årlig pris

Prisen er opprettet ved hjelp av pengepremien Torunn D. Roti mottok da hun vant studiekvalitetsprisen sammen med Ingebrigt Aasbø og Glenn Widenhofer i 2013, for innsatsen med instituttets studentassistentprosjekt. De ønsket at pengepremien skulle gå til studentene og dermed oppstod ideen om å lage en studentpris, for å motivere til deltagelse og engasjement. Prisen deles ut årlig og vinneren får et kunstverk signert Anne Boe Gelius.  Handelshøyskolen ved OsloMet gratulerer så mye til årets vinner!

Helene Tsolkas Publisert: Oppdatert: