HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Fikk smake på studentlivet

Se video: Det sydet av aktiviteter og tilbud til besøkende ungdommer på HiOA under årets Åpen dag.

Sonja Balci Publisert: Oppdatert:

Hundrevis av elever fra videregående skoler og andre interesserte tok turen innom Høgskolen i Oslo og Akershus tirsdag 8. mars.

– Jeg vurderer å velge fysioterapiutdanning eller noe innenfor idrett, men først skal jeg i militæret, sier Susanne Schøyen fra Elvebakken videregående skole i Oslo.

Hun går siste året på studiespesialisering, og er på Åpen dag for å finne ut mer om hvilke utdanningsmuligheter som finnes.

– Det er så ekstremt mange muligheter og noen av mulighetene vet jeg er her, sier hun.

Susanne Schøyen

Viste frem HiOA

I et mylder av fargerike stands fikk elever fra videregående skoler snakke med studieveiledere, lærere og studenter fra de ulike utdanningene. De ble tilbudt omvisninger, flere workshop, utstillinger, motevisning og en rekke miniforelesninger om alt fra ergoterapi til hatefulle ytringer på nettet.

Formålet med Åpen dag er å vise frem alle høgskolens studietilbud og gi de besøkende en opplevelse av studentlivet ved HiOA.

– Vi ønsker å hjelpe ungdom til å gjøre valg av utdanning så gjennomtenkt og fornuftig som mulig, ut fra søkernes interesser og behov, sier prosjektleder Asta Øvsthus Kristiansen ved HiOA.

Motevisning på Åpen dag
Sykepleiestudenter ved HiOA
Åpen dag på HiOA
Studentambassadørene Mariell Dretvik Østhagen og Nora Fjeldstad Jusnes

Aktuelle lenker

Program for Åpen dag ved HiOA 2016

Bilder på Flickr fra Åpen dag 2016