HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Flere ledige stillinger på NIBR

By- og regionforskningsinstituttet NIBR ved OsloMet har lyst ut stillinger som forskningssjef, stipendiat og rådgiver/seniorrådgiver innen forskningsadministrasjon. Alle fire stillingene har søknadsfrist nå i februar.

Publisert: Oppdatert:
NIBR er et av landets ledende fagmiljøer innen by- og regionforskning.

NIBR er et av landets ledende fagmiljøer innen by- og regionforskning. Instituttet er inndelt i tre forskningsavdelinger med vekt på steds- og styringsanalyser innen utvalgte politikkfelt, nasjonalt og internasjonalt. Instituttet har en tverrfaglig forskerstab med omfattende prosjektsamarbeid og nettverk i inn- og utland. Instituttets forskning skal være nyttig og uavhengig og ha høy kvalitet. NIBR er et oppdragsinstitutt der prosjekter hentes gjennom konkurranse.

Ledige stillinger ved instituttet

Treårig stipendiat, bystudier

NIBR ønsker å bidra til å utvikle OsloMet til landets viktigste kompetansemiljø i bystudier. Instituttet har en ledig stilling som doktorgradsstipendiat innen bystudier. Stillingen er 3-årig. Søknadsfrist 25. februar.

Rådgiver/seniorrådgiver, forskningsadministrasjon

Til NIBRs administrasjonsavdeling søker vi en rådgiver/seniorrådgiver der hovedvekten av arbeidet vil ligge i koplingspunktet mellom den faglige og den administrative aktiviteten ved instituttet. Søknadsfrist 28. februar.