HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

NOVA søker ny direktør

Vil du være med på å prege norsk samfunnsforskning? Søk stillingen som direktør ved Velferdsforskningsinstituttet NOVA. Frist: 1. september 2017.

Nina Eriksen Publisert: Oppdatert:
Grafisk illustrasjon NOVA - blå med hvit strek w695

Høgskolen i Oslo og Akershus

Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) er landets største statlige høgskole, med rundt 18 000 studenter og 2000 tilsatte. HiOA har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. Vi skal være et attraktivt studie- og arbeidssted som samarbeider aktivt med storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv. Vårt mål er å bli et ledende universitet i Norden med en profesjonsrettet profil.

Senter for velferds- og arbeidslivsforskning (SVA) ved HiOA består av Arbeidsforskningsinstituttet (AFI), Velferdsforskningsinstituttet NOVA, By- og regionforskningsinstituttet NIBR og Forbruksforskningsinstituttet SIFO.
NOVA er ett av Norges største samfunnsvitenskapelige forskningsinstitutt med vekt på forskning om oppvekst, velferd, sosialpolitikk og eldre år.

Instituttdirektør ved Velferdsforskningsinstituttet NOVA

Velferdsforskningsinstituttet NOVA søker ny direktør for sine ca. 80 medarbeidere. Direktøren har det faglige, økonomiske og administrative ansvaret for NOVAs oppdragsforskning. Direktøren skal også, gjennom deltakelse i SVAs ledergruppe, bidra til å utvikle Høgskolen som et nytt universitet med tett integrasjon av forskning og undervisning.

For stillingen kreves, foruten akademisk førstestillingskompetanse, erfaring fra ledelse av oppdragsforskning innen NOVAs kjerneområder barndom, oppvekst, velferd og aldring. For særlig kvalifiserte søkere kan dette fravikes. Vår nye direktør må ha evne til å motivere til lagspill i en kunnskapsorganisasjon, være orientert mot internasjonalt forskningssamarbeid og kunne understøtte forskningens samfunnsoppdrag.

Stillingen er et åremål på fire år, regulert av UH-loven §6.4. Lønn etter avtale.

Mer informasjon om stillingens innhold og krav

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Det er viktig for HiOA å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Søk stillingen