HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Ny kommunikasjonsdirektør tilsatt

Sverre Molandsveen er tilsatt som ny kommunikasjonsdirektør ved HiOA fra 1. august 2016.

Publisert: Oppdatert:
Sverre Molandsveen

Sverre Molandsveen kommer fra stillingen som avdelingsdirektør for samfunnskontakt og analyse i NHO, hvor han har jobbet med kommunikasjon og ledelse siden 2008.

- Jeg gleder meg til å jobbe sammen med de dyktige kollegene i avdeling for samfunnskontakt og  kommunikasjon ved HiOA. Høgskolen er inne i en spennende utvikling blant annet med søknad om akkreditering som universitet, og jeg ser fram til å ta del i arbeidet fremover, sier den påtroppende kommunikasjonsdirektøren.

Vil prege samfunnsdebatten

Molandsveen har bygget opp og leder NHOs avdeling for samfunnskontakt og analyse, som har ansvar for blant annet politisk kontakt, strategi, og utvikling av NHOs budskap. Han har også bred kommunikasjonserfaring fra tidligere stillinger.

- Jeg opplever at HiOA er godt posisjonert framover. Høgskolen utdanner nettopp de yrkesgruppene det vil være økende behov for i årene som kommer. Samtidig gir forskningen på blant annet arbeids- og velferdsområdet store muligheter til å prege samfunnsdebatten.

- HiOA har store ambisjoner for framtida. Jeg håper og tror at jeg med min bakgrunn og erfaring kan bidra til å realisere dem, sier Molandsveen.

Molandsveen har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har gjennomført masterprogram i PR-ledelse og strategisk kommunikasjon ved BI.

Han tar over som kommunikasjonsdirektør etter Tore Hansen, som har fungert i stillingen siden mai 2015 da Anne Christel Johnsgaard gikk over til andre oppgaver ved høgskolen.