HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Nytt navn: Tospråktesten – Min side

Tospråktestens brukerside for søknad, påmelding, betaling og kommunikasjon har endelig fått et navn: Tospråktesten – Min side.

Maria Wattne Publisert: Oppdatert:
Skjermbilde fra Min side hos Tospråktesten.

Tospråktesten lyste ut en uhøytidelig navnekonkurranse på Facebooksiden tidligere i år, der alle kunne stemme på forslag og sende inn egne. Mange fantasifulle og gjennomtenkte forslag kom inn. Etter testing av de beste, valgte juryen (Tolkegruppa ved Seksjon for studieadministrasjon, Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier) å satse på Tospråktesten - Min side.

Siden forslaget var ett av Tospråktestens egne, er en vinner trukket ved god, gammeldags loddtrekning. Gratulerer, Adriana Lie!

En fin HiOA-gave er på vei i posten.

I begrunnelsen sier juryen:

– Det enkleste er ofte det beste. Det viktigste for Tospråktesten er å gjøre det enkelt å søke og melde seg på. Samtidig vil vi gjøre prøven og navnet Tospråktesten kjent. Vinnernavnet kombinerer merkenavnet vårt med en vanlig betegnelse på denne typen verktøy. Forslaget fikk også en stor andel av stemmene i konkurransen.

En ekstrapremie går til Hilde Fiva Buzungu, som leverte flest forslag, alle med grundige begrunnelser. Hun står også bak navneforslaget TukTuk, som er valgt til den administrative delen av verktøyet.

Gratulerer til begge to!