HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Slik blir OsloMet-logoen

Den visuelle profilen til OsloMet – storbyuniversitetet er nå ferdig designet. – Vi gleder oss til å ta den i bruk utover våren, sier kommunikasjonsdirektør Sverre Molandsveen.

Publisert: Oppdatert:

– Vi har jobbet med å utvikle vår nye profil inkludert ny logo fra vi ble universitet 12. januar. Jeg er glad for å kunne presentere en tydelig logo som enkelt kan brukes på alt fra bygg til trykksaker, og ikke minst i våre mange digitale flater, sier kommunikasjonsdirektør Sverre Molandsveen.

Den visuelle profilen inkluderer ny logo, men også hvilke farger OsloMet vil benytte, skriftfont, bildebruk og grafiske elementer.

Slik vil det se ut

Opp og fram

– Logoen er enkel, stilren og lett å bruke i mange ulike flater, ikke minst digitalt. Den har form som en pil, og står slik sett i stil med universitetets rolle i å drive samfunnet fremover med ny kunnskap og yrkesutøvere det er stort behov for, sier Molandsveen.

I løpet av utviklingsperioden har både studenter og ansatte gitt sine tilbakemeldinger på forslagene.

– Denne logoen pekte seg tidlig ut som den mange mente ville treffe målgruppene våre godt, sier han.

Nytt nettsted i august

Logoen vil nå etappevis bli tilgjengelig for bruk i ulike formater og flater utover våren, så snart de er klare. Målet er at det aller meste skal være klart til studiestart i august.

– Førsteprioritet er at studenter som avslutter studiene denne våren får vitnemål med OsloMet-profil, sier Molandsveen.

De nye nettsidene oslomet.no kommer i august.

180412_OsloMet_justertretning_OPPDATERTETTERM├ÿTET_Sverre_Side_042