HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Spørreundersøkelse om Kampen og Tøyen

Bor du på Kampen eller Tøyen? Eller har du bodd der? Det AFI-ledete forskningsprosjektet «Invisible Infrastructures» vil høre hva du mener om ditt nærområde.

Publisert: Oppdatert:
Bengt Andersen

For å forstå hvordan vi skal få ”byer som virker”, gjennomfører en gruppe byforskere og arkitekter en treårig studie av Bydel Gamle Oslo. De ser særlig på Grønland, Kampen, Fjordbyen og Tøyen.

Forskningsprosjektet heter «Invisible Infrastructures» og er finansiert av Forskningsrådet.

Hvorfor spørre?

– Vi vil gjerne finne ut hvordan folk opplever sine nærmiljøer, og har derfor utarbeidet spørreundersøkelser til beboere og «brukere» av disse områdene. I denne runden håper vi å høre fra de som bor/har bodd eller ferdes på Kampen eller Tøyen, forklarer prosjektleder og forsker Bengt Andersen ved AFI. Han leder forskerlaget som for tiden går rundt i Tøyen- og Kampen-området med iPader og informasjonsskriv, på jakt etter svar fra beboere og besøkende.

– Svarene fra denne spørreundersøkelsen vil blant annet inngå i arbeidet med å utvikle en overordnet plan for fremtidig byutvikling i bydelen, forklarer han.

Hvordan svare

Det tar  kun 5-10 minutter  og du kan svare via mobiltelefon, nettbrett eller PC.  

GÅ TIL SPØRREUNDERSØKELSEN HER

Når du svarer kan du velge å bli med i trekningen av 3 gavekort. 

Prosjektet er meldt inn til Personvernombudet for forskning, Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste AS og ledes av Arbeidsforskningsinstituttet ved OsloMet. Alle svar/data vil anonymiseres ved bruk i vitenskapelige publikasjoner.

For mer informasjon om undersøkelsen/forskningsprosjektet, kontakt prosjektleder Bengt Andersen:
bengt.andersen@oslomet.no, telefon 99 74 68 39