HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Studiestart høsten 2018 ved OsloMet

Velkommen til studiestart ved OsloMet! Tirsdag 14. august har mange nye studenter første studiedag.

Publisert: Oppdatert:
Åpningsseremonien høsten 2013

Når begynner jeg på studiet?

Tirsdag 14. august 2018  er første studiedag for de fleste nye studenter med obligatorisk oppmøte, infomøter, velkomstseremoni og andre aktiviteter. Dette gjelder de fleste bachelorstudiene og mange årsstudium.

Noen master- og videreutdanninger har en senere oppstartsdato.

Nøyaktig tid og sted for oppmøte på hvert enkelt studium finner du på student.hioa.no i løpet av juni. Dette gjelder også samling- og undervisningsdatoer for deltidsstudier. Finn informasjonen som gjelder deg ved å søke opp studiet fra forsiden av student.hioa.no

Alle andre studenter må sjekke timeplanen for sitt kull for å se når første undervisningsdag er. 

Må jeg møte opp første dagen?

Ja, det er obligatorisk oppmøte første studiedag for nye studenter. Hvis du ikke møter på oppsatt tid og sted mister du studieplassen.

Timeplan

Timeplanene for høstsemesteret finner du på student.hioa.no. Mange store studium er delt inn i klasser med ulike timeplaner. Da får du vite hvilken klasse og timeplan du skal følge en av de første dagene i studiestarten.

Fadder og faddergruppe

Som ny student blir du møtt av en fadder og en faddergruppe, slik at du raskt blir kjent med dine medstudenter. Du vil automatisk bli tildelt en faddergruppe, du trenger ikke å melde deg på.

Fadderaktivitetene er ikke obligatoriske, men vi oppfordrer alle til å være med. Husk at du alltid må prioritere det som skjer på studiet ditt fremfor fadderukeprogrammet hvis noe skjer samtidig. Vi tar forbehold om endringer i fadderukeprogrammet underveis. Fadderne holder dere oppdatert hvis det skjer endringer.

Finn fadderprogram på student.hioa.no

Hvordan er studentlivet på OsloMet?

Les om livet som student ved OsloMet i vårt studiemagasin.

På leting etter bolig?

Lei bolig hos Studentsamskipnaden eller privat. Husk å søke tidlig hos Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) hvis du vil ha studentbolig!