meny
søk
English

Gjør nettsidene våre bedre!

Vi trenger din hjelp for at nettsidene våre skal bli bedre. Stem på hva som er viktigst for deg på forsknings- og utviklingsnettsidene, og bli med i trekningen av et VISA-gavekort på 500 kroner.

Portrettbilde av Morten i dress med briller. Han smiler litt.

Vi er på vei til å bli et universitet, og i den forbindelse skal vi gi nettsidene våre et løft. Denne undersøkelsen er en del av innsikts- og strategiarbeidet vårt, og din stemme er viktig.

Bli med på å stemme over hva som er viktigst for deg på våre forsknings- og utviklingssider.

Alle deltakere med i trekningen av et VISA-gavekort på 500 kroner.

Målet med undersøkelsen

Målet er at du skal få gode svar på det som er viktigst for deg i din arbeidshverdag. Undersøkelsen vil gi et tydeligere bilde av hva våre eksterne samarbeidspartnere innenfor forskning og utvikling prioriterer høyest.

– Denne undersøkelsen er en del av strategiarbeidet vårt, og er et eget lite forsknings- og utviklingsprosjekt. Jeg håper du tar deg tid til å svare, så vi får innsikt til å legge opp de nye nettsidene på en godt prioritert og brukervennlig måte, sier prorektor for forskning, Morten Irgens.

Metodikken heter toppoppgavemåling, og har blitt brukt på universiteter og andre store komplekse organisasjoner over hele verden de siste ti årene.

Referanseliste for videre lesing

Tusen takk for hjelpen!

Anniken Jess Iversen Publisert: Oppdatert: