HiOA har blitt OsloMet – Storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Kognitivt sommerseminar 2018

Kognitivt sommerseminar er et arbeidsseminar for alle som er interessert i kognitiv lingvistikk.

Sted: Kurs- og konferansesenteret på HiOA i Pilestredet 46, 3. etasje Dato og tid: mandag 4. juni 2018 kl. 08.00 - tirsdag 5. juni kl. 16:00

Velkommen til Kognitivt sommerseminar 4. og 5. juni 2018 i Oslo!

Kognitivt sommerseminar er et arbeidsseminar, et uhøytidelig forum der ikke alle tanker må være tenkt helt ut på forhånd. Vi ønsker innlegg om både ferdigstilte, pågående og planlagte prosjekter knyttet til temaer som kognitiv grammatikk, bruksbasert fonologi, kognitiv semantikk, metaforteori, organisering av leksikonet, tegnspråk, terminologi og alt annet som er relevant. 

Kognitivt sommerseminar blir arrangert annet hvert år av medlemmer av NORKOG - Norsk forening for kognitiv lingvistikk, og det første seminaret ble arrangert i Bergen i 2006. Dette niende sommerseminaret blir arrangert av Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo og Akershus, og vil foregå på Kurs- og konferansesenteret på HiOA i Pilestredet 46, 3. etasje, nær Bislett i Oslo. 

Innsending av sammendrag

Frist for innsending av sammendrag er 1. mars 2018. Sammendraget skal være på maksimalt én side, og kan sendes til Hans-Olav Enger:  h.o.enger@iln.uio.no.

Påmelding

Påmelding kommer senere. 

Arrangør

Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo og Akershus. Sommerkomité: Nina Gram Garmann (HiOA), Hans-Olav Enger (UiO), Urd Vindenes (UiO) og Tor Arne Haugen (HiV).

Kontakt

Nina Gram Garmann,  nina.garmann@hioa.no