HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Nine of a kind - salgsutstilling

Førsteårsstudentene på bachelorstudiet i produktdesign inviterer til salgsutstilling!

Sted: Vestre gate, Kjeller Dato og tid: tirsdag 22. mai 2018 kl. 10.00 - 14.00

Studentarbeider

Studentene på 1. året på produktdesign inviterer  til salgsutstillingen "Nine of a Kind" tirsdag 22. mai  i "Vestre gate" på OsloMet avd. Kjeller. 40 studenter har designet og laget ni like, men unike produkter hver. I shoppinggata finner du klokker, bordskånere, vesker, lamper, høyttalere, bord m.m.  Alle produktene koster kr. 399. Løp og kjøp! 

Salgsutstillingen er en del av emnet "BAPD 1500 Produktutvikling, estetikk og marked". I dette emnet skal førsteårsstudenten designe og produsere ni like gjenstander.  Åtte av gjenstandene selges fra egen stand, den niende leveres til sensur. 

Om noen av produktene på bildet:

Humby quartz chronometer, designet av Damien A.W Humby. Klokken består av deler som er produsert med 3D printere og laserkuttere for å lage en unik klokke som viser hva som er mulig med teknologien i kombinasjon med litt håndarbeid.

NOVA light er håndlaget av Rita Holm Nilsen. Lampeskjermen er laget av tre lag bladfinèr som er laserkuttet og limt på papir av bambus. Sokkelen er av kryssfinèr. På dagtid er lampen et dekorelement i interiøret, og på kvelden stråler den av stjernelys.

Aviator veggklokke laget av Marianne Dale. Håndlaget av keramikk og treverk, med avrundede hjørner og sandblåste detaljer for et annerledes uttrykk og for et produkt som gir deg litt mer enn bare en klokke.

Karoline Gjerde har laget en veske av tre med lærreimer. Den er lett og unik.

ANNY PACK er en rumpetaske laget av Annelise Svåsand. Sydd i slitesterkt papirstoff med regulerbar reim og finnes i fire nøytrale farger. Rumpetaska er et tilbehør som skiller seg ut fra mengden og som rommer alle dine nødvendigheter.

Snøfnugg er en veggklokke av bjørkefiner inspirert av vinterens vakre snøkrystaller.

Skjærefjøla SPICY, laget av bøk. Her så blir forsiden preget av tre striper i epoxy som du kan bruke til å måle opp bredden på mat du kutter opp. Baksiden har en ren overflate med en liten logo på toppen.

Tote bag med lærreimer og håndbrodert motiv av Cecilie Elena Galiza Hansen.

En liten skulderveske til det mest nødvendige man må ha med seg. Laget av laserkuttet tre, ullfilt og lær. Anne B. Skomdal.