HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Oslo Atferdsvitenskapelige konferanse, OAK 2017

Tema for årets konferanse er ”Hva virker?”, inspirert av What Works-temaet fra Storbritannia, som jobber med å få flest mulig av de offentlige tjenestene til å jobbe kunnskapsbasert.

Sted: Pilestredet 46, Oslo Dato og tid: torsdag 23. november 2017 kl. 08.30 - fredag 24. november kl. 12:00

Statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet Paul Chaffey åpner konferansen. På torsdag er dagen lagt opp til å gi et overblikk over hvordan ulike institusjoner bruker atferdsforskning for å utforme politikk.

Hovedinnlegget er ved Anthony Biglan fra Oregon Research Institute, som er ute med en mye omtalt bok om hvordan kunnskap om evolusjon og atferdsvitenskap kan være med på å fremme bedre løsninger på problemer på samfunnsnivå. Videre kommer Thorgeir Hernes, seniorrådgiver i NAV, og ekspert på feltet arbeid – helse, professor emeritus Willy-Tore Mørch fra UiT Norges arktiske universitet, og policy analytiker James Drummond fra OECD, Public Governance and Territorial Development Directorate.

På fredag presenteres ulike praktiske eksempler på bruk av moderne atferdsvitenskap i behandling av tvangslidelser, atferdsproblemer hos barn, og forebygging av skadelig adferd hos unge og voksne gjennom tiltak rettet mot hele lokalsamfunn.

Program

Se fullstendig program på Blogg HiOA - Atferdsvitenskap

Påmelding

Meld deg på her

(påmeldingsfristen er 17. november)

Kontakt

Kontaktperson: Gunnar Ree

Nyhetsbrev

Abonnér på nyhetsbrev fra HiOA.

Hver torsdag sender HiOA ut nyhetsbrev med våre siste forskningsnyheter innen blant annet helse, skole, teknologi, velferd og arbeidsliv.