HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Temadag; Fremtidens faglærte i restaurant- og matfag

Utgangspunktet for denne temadagen er: Hvordan kan faglærte yrkesutøvere i restaurant- og matfag få en merverdi som gjør fagutdanning mer attraktivt for både elever i ungdomsskolen, ufaglærte yrkesutøvere og for arbeidsgivere?

Sted: Kjeller Dato og tid: torsdag 10. januar 2019 kl. 09.00 - 14.00

Etter en lengre prosess kunne kunnskapsminister Jan Tore Sanner presentere den nye yrkesfaglige utdanningsstrukturen i mars 2018. Etter den tid har faglig råd i restaurant- og matfag (FRRM) samlet sluttkompetanser i alle yrkene i utdanningsprogrammet og læreplangruppen som skal utforme læreplanen i Vg1 restaurant- og matfag har begynt arbeidet.

I denne perioden har det imidlertid vært lite diskusjon knyttet til hvilke arbeidsoppgaver og rolle faglærte yrkesutøvere i restaurant- og matfag skal ha i bedrifter og institusjoner i fremtiden. Når både struktur og læreplaner endres i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag er dette en mulighet for potensiell nytenkning.

Påmelding: https://skjema.uio.no/105922   
Påmeldingsfrist: 14. desember 2018
Hvis enkelte deltakere har behov for spesialkost ber vi om at det tas kontakt med Kaia Mobråten - tlf: 67237684 -  kaia.mobraten@oslomet.no  

8252620378_3f8d696dcc_z (1)