HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

HiOA Film

På HiOA Film finner du primært filmer for undervisning, eller filmer som kan relateres til undervisning. Du finner instruksjonsfilmer, opptak av forelesninger, konferanser, seminarer og mye mer.

HiOA Film

HiOA Film

Kontakt oss

Spørsmål til 'HiOA Film':
film@hioa.no

Spørsmål om filmproduksjon ved HiOA generelt:
medieseksjonen@hioa.no

Filmene er sortert etter fagområde og kategori, men du kan også søke på emneord i søkefeltet. Fanen som heter "forelesningsrekker" viser oversikt over videoer som hører sammen i et kurs e.l.

Det meste av materialet på nettstedet ligger åpent tilgjengelig, men er tilknyttet en Creative Common lisens som har enkelte restriksjoner for bruk og deling.

Produksjon av film

HiOA satser på kunnskapsspredning i digital form som et supplement til tradisjonell undervisning. Produksjonene du finner på HiOA Film er hovedsakelig produsert av Medieseksjonen som er en del av Læringssenter og bibliotek på HiOA.

Har du ønsker om å få gjort opptak, eller få veiledning så du kan gjøre egne produksjoner, kan du ta kontakt med Medieseksjonen som ligger i 3. etasje i Pilestredet 48. Medieseksjonen har i perioder stort produksjonspress, så ventetid må påregnes. Til opplysning kan heller ikke alle prosjekter gjennomføres.

Har du eget materiale som du mener er relevant å publisere på HiOA Film, hører vi gjerne fra deg.

Læringssenter og bibliotek Publisert: Oppdatert: