HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Produksjon av film, lyd og bilde

Videoproduksjon

Medieseksjonen er HiOA sitt kompetansesenter for video- og lydproduksjon. Kollegiet har spesialkompetanse innen alle fagfelt knyttet til videoproduksjon og har i en årrekke produsert dokumentar, reklame, informasjon og undervisningsfilm på oppdrag internt og utenfor institusjonen.

Medieseksjonen stiller sin kapasitet til disposisjon for studentar og ansatte som måtte ha bruk for vår spesialkompetanse og vi vil etter avtale kunne hjelpe til med å få realisert store og små prosjekt enten som rådgivere i ein startfase eller som produsent for prosjektet.

Lydproduksjon

Sentralt plassert har vi et har vi et fullt utstyrt flerspors lydstudio basert på Avid HDX og Pro Tools. Det er her vi gjør nær all postproduksjon av våre opptak og filmer. Dette er etterarbeidet alle profesjonelle medieproduksjoner som bærer lyd gjennomgår før de kan kalles ferdige. Frydenlyd, som studioet heter står også bak en mengde digitale lydbaserte læringsmidler produsert på oppdrag for bl a. Kunnskapsdepartementet. De fleste av disse er tuftet på språkopplæring og leseferdighetstrening for barn. Frydenlyd kan utføre alt fra innlesing av enkel tale til opptak og flerspors miks av orkestre eller film.

Stillfoto

Medieseksjonen har kompetanse på stillfoto.  Enkel introduksjon til kamerautstyr og fototeknikk kan bli gitt til både studenter og ansatte etter avtale. Vi har også  noe mer omfattende kursing av  klasser  i «introduksjon til fotografi», men dette må planlegges god tid i forveien.  Medieseksjonen kan være behjelpelige med fotografering eller veiledning til fotografering etter behov.  AV-utlånet har også stillbildekameraer tilgjengelig for studenter og ansatte.

Laris Bitanga Publisert: Oppdatert:

Kontakt oss

E-post: medieseksjonen@oslomet.no

Produksjoner

HiOA Film