HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Bevegelsesanalyselaboratoriet

Bevegelsesanalyselaboratoriet muliggjør et stort utvalg av analyser og undersøkelser innenfor biomekanikk, bevegelses- og aktivitetsanalyse, kardiovaskulær fysiologi, energiomsetning, non-invasiv sensorteknologi for monitorering av vitale parametre i vev, kraftutvikling og muskelaktivering.

Blogg

Bevegelsesanalyselaboratoriets blogg finner du informasjon om bl.a.

  • Forskningen vår
  • Analysene og undersøkelsene vi kan utføre
  • Kursene vi holder
  • Omvisning på laben

Prisvinnere igjen!

2015

Terje Gjøvaag og Peyman Mirtaheri vant også i 2015 HiOAs idékonkurranse. Den prisbelønte idéen skisserer en løsning på hvordan man kan måle og bidra til å monitorere ulike vitalparametre i kroppen (blant annet laktat) på en non-invasiv og blodløs måte – altså uten å perforere hud eller årevegger.  Les mer om prisen i Khrono

2014

Terje Gjøvaag og Peyman Mirtaheri vant i 2014 idékonkurransen på høgskolen med prosjektet «Deteksjon av falske legemidler med en «lommestørrelse tilleggsutstyr» på mobiltelefoner». Les mer om prosjektet og prisen her.

Forskningsgruppe

Forskningsgruppen Kliniske intervensjoner og medisinsk teknologi (KIM) er knyttet til laboratoriet.

Forskningsgruppen arbeider systematisk med å bygge en bro mellom teknologi og terapeutiske tiltak som kan bidra til utviklingen av en moderne, kunnskapsbasert og tverrfaglig praksis innenfor helse og teknologifagene ved HiOA.

Les mer om forskningsgruppen KIM

Laboratoriet som FoU-arena

 

 

Les artikkelen om laboratoriet under Aktuelle saker ved HiOA