HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Ledige stillinger ved OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet logo

OsloMet – storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus- HiOA) fikk universitetsstatus 12. januar, 2018. Vi lager for tiden nye nettsider og endrer vår profil fra HiOA til OsloMet. Vi ber om forståelse for at dette tar litt tid i en stor organisasjon som OsloMet. Vi ser frem til å vise deg våre nye nettsider som kommer i løpet høsten 2018.

Vi leter etter deg som vil gjøre en forskjell!

Med rundt 20 000 studenter og over 2000 ansatte er det alltid et yrende liv på OsloMet – storbyuniversitetet (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus). Ønsker du en engasjerende og pulserende arbeidsplass som jobber tett på samfunn og næringsliv, har vi mye å by på.

Vi er opptatt av å knytte til oss mennesker med høy kompetanse. Sammen skal vi realisere vårt ideal om å være en nyskapende og lærende organisasjon med et positivt arbeidsmiljø preget av mangfold. Universitetet har et faglig stimulerende miljø med hyggelige kolleger og en rekke velferdstilbud. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, et rikt tilbud av aktiviteter innen sport og kultur, og fleksibel arbeidstid.

Om søknaden

Les alltid utlysningsteksten grundig før du søker og sjekk om du fyller kvalifikasjonskravene.Det er viktig at du laster opp de dokumentene som etterspørres i utlysningsteksten. Du må også være forberedt på måtte fremvise originaler av disse dokumentene ved et eventuelt intervju. 

Charter and Code

HR Excellence in Research- logo. Bokstavene h og r i mørkeblått med en gul prikk over r. Hvit bakgrunn.

HR Excellence in Research (HRS4R)

Rekruttering, arbeidsforhold og karriereutvikling for forskere (sider på engelsk)

DORA-erklæringen

OsloMet har signert den internasjonale DORA-erklæringen, som har som mål å gjøre forskningen, og vurderingen av forskningens kvalitet, mer tilgjengelig og åpen.

Fersk arbeidssøker, eller en stund siden du søkte en ny stilling?

Her finner du gode tips og råd om søknads- og intervjuprosessen:

Slik skriver du en god CV

Slik forbereder du deg til jobbintervjuet