HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Illustrasjonsbilde av barn og barnehagelærer i barnehagen

Barns språkutvikling og språklæring i barnehagen (Kompetanse for framtidens barnehage)

Studiet er et tilbud under Kompetanse for framtidens barnehage i regi av Udir. Barns språkutvikling og språklæring i barnehagen.
Ønsker du mer kompetanse i arbeidet med språk, for å styrke læring, kommunikasjon og sosiale relasjoner hos barn?

Videreutdanningen Barns språkutvikling og språklæring i barnehagen inkludert norsk som andrespråk er praksisrettet og gjennom studiet vil du få kompetanse i å avdekke språkvansker hos barn tidlig.
Studiet vil ha fokus på barnehagelærerens arbeid med språk for å styrke læring, kommunikasjon og sosiale relasjoner hos barn i tråd med Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver (2017).

Videreutdanningstilbudet vil være delvis nettbasert og delvis samlingsbasert med inntil tre fysiske samlinger per semester.

Les mer om innhold og organisering.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Studiet åpner for søknad 1. februar 2018. Søknadsprosessen er todelt. Det må søkes til Utdanningsdirektoratet  (Udir) med søknadsfrist 1. mars 2018. Deretter skal prioriterte søkere fra Udir vurderes for opptak ved OsloMet. Søkere som er prioritert for studieplass ved OsloMet av Udir vil motta e-post med informasjon om hvordan man søker opptak og søknadsfrist.

Opptakskrav

Opptakskrav er bestått bachelor i barnehagelærerutdanning og dokumentert arbeidstilknytning i barnehage.

Studieinformasjon

Fakta

Barns språkutvikling og språklæring i barnehagen Høst 2018 30 Ett år, deltid, samlingsbasert Pilestredet, Oslo Norsk 35 Semesteravgift

Mer om studiet

Er du tatt opp som student? Her finner du mer informasjon:

Kontakt

Administrativ kontaktperson:

Tone Milde

Publisert: Oppdatert: