HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Tegnspråk påbygging

Tegnspråk påbygging (15 studiepoeng) er et påbyggingsstudium som skal styrke studentenes teoretiske og praktiske kunnskaper i og om norsk tegnspråk basert på tidligere grunnstudium (60 studiepoeng). Det er ikke opptak til studiet i 2017.

Om studiet

Faget er sammensatt av teorier om tegnspråk, kultur, historie, sjangre og annen kommunikasjons-forståelse. Den praktiske undervisningen vil som hovedregel ta utgangspunkt i teoriforelesningene. Det blir lagt stor vekt på å kunne beherske språket produktivt og reseptivt i ulike kommunikasjonssituasjoner. Både vokabular, grammatikk, tekstkompetanse og språklig variasjon blir vektlagt.

Les mer om innhold og organisering.

Målgruppe

Målgruppen for studiet er studenter som har gjennomgått studier i grunnleggende tegnspråkopplæring.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Ikke opptak i 2017.  

Opptakskrav

Opptakskrav er bestått årsstudium i tegnspråk (60 studiepoeng), eller annen tilsvarende utdanning (for eksempel 60 studiepoeng tegnspråk fra Høgskolen i Bergen eller Høgskolen i Sør-Trøndelag).

Studieinformasjon

Fakta

Tegnspråk påbygging Ikke opptak i 2017. 15 Ett semester, deltid Pilestredet, Oslo Norsk tegnspråk Semesteravgift: 840 kroner.
Denne består av en semesteravgift til Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og kopiavgift.

Mer om studiet

Er du tatt opp som student? Gå inn på student.hioa.no for mer informasjon. Her vil du også finne alt om studiestart for ditt studium.

Kontakt

Faglig kontaktperson: Kristian Skedsmo

Administrativt kontaktpunkt: opptak-lui@hioa.no

Publisert: Oppdatert: