HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

LeA - Organisasjon og ledelse

Denne videreutdanningen er et samarbeid mellom Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF) og høgskolen for å styrke og profesjonalisere lederskap og personalledelse i virksomheter tilknyttet arbeiderbevegelsen.

Om studiet

Målgruppen er valgt og ansatt ledelse, personalansvarlige i arbeiderbevegelsens foretak og andre personer med planlagt overgang til lederstillinger i AAF sitt medlemsforetak. 

I denne videreutdanningen vil du få økt kompetanse som skal styrke deg i lederrollen. Din erfaring og praksis vil bli benyttet i undervisningen.

Les mer om innhold og organisering.

Studiet går over fire semestre og gir 60 studiepoeng. Du kan ta emner på 15 studiepoeng enkeltvis. Se emneplaner for innhold og pensumoversikt for hvert emne.

For spørsmål om opptak, betaling etc. kontakt Høgskolen i Oslo og Akershus v/ Team for etterutdanning, videreutdanning og oppdragsundervisning (EVO), e-post:  SAM-EVO@hioa.no ev. infosenteret ved Fakultet for samfunnsvitenskap på tlf. 22453332. 

Kontaktperson fra Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening er direktør Astrid Driva Rødsand: tlf. 481 85 004 eller e-post:  aafpost @aaf.no 

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Ikke åpent for søking.

Studieinformasjon

Fakta

LeA - Organisasjon og ledelse Vår 2017 60 stp. 2 år, deltid Pilestredet Norsk 30 Studieavgift per emne: 15 000 kr.
Semesteravgift: 840 kr.

Mer om studiet

Er du tatt opp som student? Gå inn på student.hioa.no for mer informasjon.

Kontakt

Administrativ: Team EVO

Emner fra LeA kan søkes innpasset i en bachelorgrad.

Nyhetsbrev fra School of Management.

Publisert: Oppdatert: