HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Barnevern

Familieterapi

I samarbeid med Regionsenter for barn og unges psykiske helse (RBUP øst og Sør) tilbyr Høgskolen i Oslo og Akershus videreutdanning i familieterapi på 60 studiepoeng. Studiet er på deltid og går over 2 år. Undervisningen er lagt til RBUP sine lokaler i Gullhaugveien 1-3, Nydalen i Oslo.

Familieterapi og systemiske tilnærminger er viktige arbeidsformer i forhold til mellommenneskelige, psykiske og psykosomatiske problemer hos barn og unge. Ideene har sitt utgangspunkt i systemtenking, kommunikasjonsteorier og teorier om endring i klinisk arbeid med mellommenneskelige relasjoner.

Les mer om innhold og organisering.

Studiet gir en bred innføring i de sentrale familieterapeutiske teoriene, anvendt på arbeid med barn, ungdom, deres familier og nettverk. Det vil være en veksel­virkning mellom praksis og teori gjennom utstrakt bruk av deltakernes egne kliniske erfaringer. Det benyttes videoopptak av studenten sitt eget kliniske arbeid både i undervisningen og i veiledningsgruppene.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Ingen nye opptak.

Opptakskrav

Bachelor innen helse- og sosial-, velferd- eller annen relevant utdannelse + to års relevant praksis.

Studieinformasjon

Fakta

Videreutdanning i Familieterapi Ingen nye opptak. 60 studiepoeng 2 år, deltid Pilestredet/Nydalen, Oslo Norsk 20 Mer informasjon kommer.

Kontakt

Administrativ: Team EVO (HiOA)

Faglig: Inger-Line Wahl (R-BUP)

Jobbmuligheter

Personlig utvikling og ny kunnskap bidrar til vekst for deg selv som menneske. En videreutdanning ved HiOA vil styrke din formelle kompetanse og således ha positive ringvirkninger for din karriere.

Publisert: Oppdatert: