HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Slik gjennomføres enkeltemneopptaket

På denne siden finner du informasjon om hvordan du kan søke opptak til enkeltemner på bachelornivå ved Handelshøyskolen og Institutt for offentlig administrasjon og ledelse.

Hvordan søker du?

Steg 1: Du søker om å bli enkeltemnestudent ved Fakultet for samfunnsvitenskap via Søknadsweb . Pinkode lager du idet du logger deg på. Oppfyller du kravene, får du generelt opptak som enkeltemnestudent. Du får svar på din søknad på e-post.

  • Søknadsperiode   15. juni - 1. august.

Steg 2: Etter at du har fått opptak, kan du melde deg opp til de emnene som er aktuelle for deg. Dette gjør du i Studentweb . Det er førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder ved oppmelding, og emnet lukkes normalt når det er fullt. Melder du deg opp til flere emner, er det viktig at du prioriterer valgene dine. Du kan maksimalt få plass på tre emner fra Handelshøyskolen og administrasjon og ledelse.

  • Påmelding til emner åpner 3. september kl. 12.00  og stenger senest innen 10. september. 

Vær oppmerksom på at selv om du har fått generelt opptak som enkeltemnestudent, kan det være at du ikke får plass på emnet/emnene du ønsker, på grunn av begrenset antall plasser.

Dersom du ikke skulle få plass på ønsket emne, kan du søke om plass som privatist dersom emnet også tilbys privatister.

Gå tilbake til siden Enkeltemner og privatisteksamen på Handelshøyskolen og Institutt for offentlig administrasjon og ledelse.

Opptakskrav

For å kvalifisere for enkeltemneopptak må du ha generell studiekompetanse og oppfylle eventuelle fagkrav. Se planen for det enkelte emnet.

Har du spørsmål? Kontakt infosenter-sam@oslomet.no.

Unn Målfrid Rolandsen Publisert: Oppdatert: