HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Administrasjon og ledelse

Organisasjon og ledelse

Studiet gir kunnskap innen ledelse, organisasjon og administrasjon og forståelse for utfordringer innen ledende arbeid. Årsstudiet tilsvarer i hovedsak tredje år ved bachelorstudiet i administrasjon og ledelse.

Om studiet

Årsstudiet i organisasjon og ledelse er et praksisnært studium samtidig som det har en teoretisk forankring. Kombinasjonen av yrkesorientering og teori medvirker til at studentene oppøver evne til analyse og refleksjon og blir i stand til å løse varierende oppgaver i et yrkesliv som er i stadig endring.

Les mer om innhold og organisering.

Årsstudiet i organisasjon og ledelse har i hovedsak samme emnesammensetning og felles undervisning med 3. studieår ved bachelor i administrasjon og ledelse. Studiet kan inngå som en del av en bachelorgrad eller ses på som et supplement for studenter som allerede har en bachelorgrad, f.eks. innen ulike profesjonsstudier.

Hvert semester velger du emner som til sammen utgjør 30 studiepoeng. Oversikt over emnene finner du under Studiets innhold og oppbygging (trykk på den lille pila til høyre, så kommer emnene opp) 

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

1. mars ( tidlig opptak) / 15. april

Poenggrense ved siste opptak

6,9

Opptakskrav

Fullført 3-årig høyere utdanning eller 2-årig høyere utdanning med minst 60 studiepoeng innen økonomi, jus eller samfunnsfag.

Studieinformasjon

Fakta

Årsstudium i organisasjon og ledelse August 60 1 år, heltid Pilestredet, Oslo Norsk

Semesteravgift (student.hioa.no).

Denne består av en semesteravgift til Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og kopiavgift.

Mer om studiet

Er du tatt opp som student? Gå inn på student.hioa.no for mer informasjon. Her finner du også alt om studiestart for ditt studium.

Kontakt

Administrativ: Lene Skinstad

Bilde av innsiden av Pilestredet 32, hvor man ser etasjene oppover gjennom glass.

Jobbmuligheter

Studiet egner seg for studenter med toårig økonomisk-administrativ utdanning, eller annen relevant fagbakgrunn (for eksempel sosial/helsefaglig profesjonsutdanning), som ønsker å kvalifisere seg for administrative stillinger, personalforvaltning, økonomistyring eller ledelse, særlig i offentlig virksomhet.

Studenter avbildet på avstand blant vinduer i P32.

Studentene forteller

Hvordan er det å studere ved årsstudiet i organisasjon og ledelse?

Publisert: Oppdatert: