HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Student i gruppediskusjon

Kurs for ph.d.-veiledere

Senter for profesjonsstudier (SPS) tilbyr kurs for deg som veileder eller skal veilede doktorgradskandidater.

Kurset handler om ph.d.-veiledning som prosess, utfordringer, medforfatterskap, etiske aspekter ved veiledning og relasjonen mellom veileder og kandidat. Kursopplegget innebærer forarbeid, aktiv deltakelse og erfaringsutveksling mellom kursdeltakerne.

Ph.d.-opplæringen er organisert ulikt på de ulike ph.d.-programmene på OsloMet, og kravene til avhandlingen varierer mellom fagene. Dette har konsekvenser for hva det innebærer å være veileder og kandidat, og for forholdet mellom kandidat og veileder. Samtidig vil ph.d.-veiledere ha mange felles utfordringer i prosessen. Formålet med dette kurset er å tematisere veilederes erfaringer og utfordringer med ph.d.-veiledning, og å bidra til økt utbytte av veiledningen for både kandidat og veileder.

Deltakerne vil få tilbud om å delta i frivillig kollegaveiledning etter kurset.

Kursdager

VÅR 2019: Vårens kurs går onsdag 10. og torsdag 11. april 2019 på Soria Moria Hotell, Oslo.

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Søndag 03.03.2019

Du søker opptak ved å fylle søknadskjema/nettskjema som du finner ved å klikke på den oransje knappen. Opptaket og rangering av søkere skjer i samråd med fakultetene/enhetene ved OsloMet.

Opptakskrav

Kurset er for aktive ph.d.-veiledere ved OsloMet. De beregnes 5 deltakere fra hver enhet/fakultet.

Studieinformasjon

Fakta

Kurs for ph.d.-veiledere Vår 2019 Ingen To arbeidsdager Soria Moria norsk 25-30 plasser Ingen kostnader, men MERK at deltakere som er påmeldt, men ikke møter eller melder seg av mindre enn 3 uker før kurset(18.03.2019), vil bli fakturert for kurspakken på Soria Moria hotell (hotellopphold inkl. måltider).

Kontakt

Kursansvarlige: Silje Bringsrud Fekjær, Anton Havnes og Sølvi Mausethagen, SPS, i tillegg til eksterne og interne bidragsytere.

Administrativ: Michgona Artykova

e-post:  kurs-sps@oslomet.no

tlf: 67 23 59 34

Publisert: Oppdatert: