HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Alumni EST

Møtested og faglig påfyll for tidligere og nåværende studenter!

Alumni EST er et nettverk for tidligere og nåværende studenter ved Institutt for estetiske fag. Vi startet opp våren 2014, og hver høst vil det bli et arrangement med inspirerende foredrag. Alumnikveldene er også et viktig møtepunkt hvor du kan treffe gamle medstudenter og andre med tilknytning til instituttet.

Høstens alumnitreff er torsdag 9. november 2017 kl. 18.00 på Samfunnet Bislet, HiOA.

Tema: Vinnere!

Bergstaden (Røros Tweed) Linn Øistad, Gjertrud Grødem Stikbakke, Christiania Tønnesland og Kaja Kristiansen fra faglærerutdanningen i design, kunst og håndverk, vant en designkonkurranse med sitt teppedesign Bergstaden for Røros Tweed. De kommer på alumnikvelden for å fortelle om prosessen.

Teater Joker Forestillingen BRUNE fikk Heddapris for beste barneforestilling 2017. Niels Peter Underland, førstelektor ved EST, er kunstnerisk leder og grunnlegger av Teater Joker. Kveldens innlegg er ved Guri Glans, produsent og skuespiller ved Teater Joker, samt alumn fra EST.

Svipenn på kryssfinér Haakon Haraldsen Roen har en bachelor i kunst og formidling, og tar nå master i estetiske fag, studieretning kunst i samfunnet. Tidligere i år stilte han ut og vant pris i en juryert utstilling i regi av Gjøvik kunstforening. Arbeidet består av en 125 x 160 cm stor kryssfinérplate påført 3220 enkeltstreker eller -kurver tegnet for frihånd med svipenn. Haakon utforsker mulighetene som ligger i kombinasjonen mellom visuelle og taktile uttrykk.

Fri entré. Enkel servering. Drikke kjøpes i baren.

Målgruppe

Tidligere og nåværende studenter ved Institutt for estetiske fag, Høgskolen i Oslo og Akershus.

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Ta kontakt.

Opptakskrav

Alumniarrangementene er for tidligere og nåværende studenter ved Institutt for estetiske fag. 

Studieinformasjon

Fakta

Alumni EST Torsdag 9. november 2017 kl. 18.00 0 stp. 1 kveld Samfunnet Bislet, HiOA Norsk Gratis!
Publisert: Oppdatert: