HiOA har blitt OsloMet – Storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Bærekraftig praksis i kunstfag

Hvordan arbeide med bærekraft i skolen?

Om kurset

Kurset gir en innføring i hvordan kunstnere, designere og arkitekter har aktivert idéer fra økologisk tanke til praksis i sine verk. Deltakerne vil få undervisning i bruk av strategier for utforming av produkter, samt mulighet til å produsere egne verk.

Kunnskap om bærekraft er et høyaktuelt tema og har blitt innført både i kompetansemål og som tverrfaglig tema i læreplanene i grunn- og videregående skole. Kurset omhandler skapende prosesser og hva som skal til for å kunne arbeide bærekraftig i en estetisk kontekst. 

Etterutdanningskurs resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

Kursperiode

  • Torsdag 19. oktober 2017 kl. 17.00-20.00
  • Fredag 20. oktober 2017 kl. 09.00-16.00
  • Lørdag 21. oktober 2017 kl. 10.00-16.00

Målgruppe

Kurset er egnet for lærere i grunn- og videregående skole samt andre interesserte. 

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest 3 uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post 3 uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Bærekraftig praksis i kunstfag Torsdag 19. oktober 2017 kl. 17.00 0 stp. 3 kursdager HiOA Norsk Kursavgift: 3800 kroner. Enkelte materialutgifter kan komme i tillegg.
Publisert: Oppdatert: