HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Design og redesign - dekonstruksjon

Design og redesign - dekonstruksjoner

En innføring i designprosess og bruk av klær som gjenbruksmateriale.

Om kurset

På kurset vil det bli tatt utgangspunkt i hovedområdene i valgfaget design og redesign i ungdomsskolen. Deltagerne vil arbeide med designprosess og produktutvikling. 

Temaet for kurset er dekonstruksjon av eksisterende klær. Vi tar utgangspunkt i plaggets egenskaper og funksjon, og gjør dette om til noe nytt, innovativt og bærbart.

Les mer om innhold og organisering.

Du vil få mulighet til å jobbe med alle ledd som inngår i en designprosess, som idéfase, bearbeiding av idéer, utprøvinger og vurdering av materialer, estetikk og funksjon, samt ferdigstilling av produkt. Du vil få veiledning innen søm og teknikker underveis i kurset.

Etterutdanningskurs resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

Målgruppe

Kurset er egnet for lærere i ungdomsskolen spesielt, samt lærere og andre som ønsker en innføring i designprosess og bruk av klær som gjenbruksmateriale.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingsfrist er to uker før kursstart. Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest to uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere, da vi er avhengig av å dekke våre kostnader til kurset. Deltakerne vil motta informasjon per e-post to uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Design og redesign - dekonstruksjoner Ta kontakt. 0 stp. 3 studiedager OsloMet Norsk Ta kontakt.
Publisert: Oppdatert: