HiOA har blitt OsloMet – Storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Foto og grafikk

Hvordan jobbe med kompetansemålene i det valgfrie programfaget foto og grafikk 1 og 2 i videregående skole?

Om kurset

Foto og grafikk dekker et omfattende fagområde som gir mange muligheter for lokale tilpasninger både innen temavalg og praktiske prosesser. Det gir rom for å bli kjent med teknikker med lange tradisjoner, samt være utforskende og nyskapende i egen samtid.

På kurset vil deltakerne arbeide med trykkteknikker både med og uten presse, med fokus på monotypi og monotrykk. Vi prøver også ut litografi på aluminiumsfolie. Teknikkene inviterer til utforsking og eksperimentering, både individuelt og i samarbeid med andre. På kurset presenteres også eksempler på undervisningsopplegg og arbeidsmåter utprøvd i skolen.  

Arbeidsformene i kurset vil veksle mellom teori, praktisk arbeid, didaktisk refleksjon.

Kursperiode

  • Torsdag 3. mai 2018 kl. 17.00-20.00
  • Fredag 4. mai 2018 kl. 09.00-16.00
  • Lørdag 5. mai 2018 kl. 10.00-16.00

Målgruppe

Målgruppen for kurset er hovedsakelig lærere i videregående skole som jobber innenfor det nye valgfrie programfaget foto og grafikk.

Kurset er også relevant for lærere i kunst og håndverk samt for andre interesserte.

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingsfrist 12. april 2018.

Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest 3 uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post 3 uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Foto og grafikk Torsdag 3. mai 2018 kl. 17.00 0 stp. 3 kursdager HiOA, studiested Pilestredet Norsk Kursavgift kr 3800. Enkelte materialutgifter kan komme i tillegg.
Publisert: Oppdatert: