HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Foto og grafikk

Hvordan jobbe med kompetansemålene i det valgfrie programfaget foto og grafikk 1 og 2 i videregående skole?

Om kurset

Foto og grafikk dekker et omfattende fagområde som gir mange muligheter for lokale tilpasninger både innen temavalg og praktiske prosesser. Det gir rom for å bli kjent med teknikker med lange tradisjoner, samt være utforskende og nyskapende i egen samtid.

På kurset vil deltakerne arbeide med trykkteknikker både med og uten presse, med fokus på monotypi og monotrykk. Vi prøver også ut litografi på aluminiumsfolie. Teknikkene inviterer til utforsking og eksperimentering, både individuelt og i samarbeid med andre. På kurset presenteres også eksempler på undervisningsopplegg og arbeidsmåter utprøvd i skolen.

Les mer om innhold og organisering.

Arbeidsformene på kurset vil veksle mellom teori, praktisk arbeid og didaktisk refleksjon.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er hovedsakelig lærere i videregående skole som jobber innenfor det valgfrie programfaget foto og grafikk.

Kurset er også relevant for lærere i kunst og håndverk samt for andre interesserte.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest tre uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post tre uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Foto og grafikk Ta kontakt. 0 stp. 3 kursdager OsloMet, studiested Pilestredet Norsk Ta kontakt.
Publisert: Oppdatert: