HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Full kontroll på sløyden!

Materiallære, bruk av håndverktøy og sammenføyningsteknikker.

Om kurset

Få inspirasjon til arbeid med tre på sløyden! På kurset vil det bli gjennomgått ulike trematerialers egenskaper, utprøving av verktøy, sammenføyningsteknikker og overflatebehandling. Deltakerne vil få erfaring med håndtering av verktøy, teknikker og materialer gjennom utprøving av funksjoner og trevirke. Hovedfokus på kurset er å gi deltakerne inspirasjon til oppgaver, utforsking av materialer og teknikker.

Les mer om innhold og organisering.

Kurset går over to dager og er en oppfølger av dagskurset  Full kontroll på sløyden!  På dette kurset vil deltakerne få mer tid til utprøvinger og eget praktisk arbeid. 

Etterutdanningskurs resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

Målgruppe

Kurset er egnet for lærere som ønsker kunnskap om og erfaring med håndtering av verktøy, teknikker og materialer i treverkstedet.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest tre uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post tre uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Full kontroll på sløyden! Ta kontakt. 0 stp. 2 kursdager OsloMet, studiested Pilestredet Norsk Ta kontakt.
Publisert: Oppdatert: