HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Kunst og visuelle virkemidler

Kurset gir en innføring i læreplanen i kunst og visuelle virkemidler i utdanningsprogram for kunst, design og arkitektur i videregående skole.

Om kurset

Kurset omfatter arbeid med ulike fagområder knyttet til kompetansemålene i læreplanen i kunst og visuelle virkemidler. Tema for kurset er visuelle virkemidler i analoge og digitale skapende arbeidsmåter. Kursdeltakerne vil bli introdusert til metoder for å legge til rette for kreativitet og idéutvikling samt en praktisk tilnærming til læring av fagbegrep. Kurset inneholder i tillegg en presentasjon av et utvalg læringsressurser som fanger opp kompetansemålene i læreplanen.

Les mer om innhold og organisering.

Etterutdanningskurs resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er hovedsakelig lærere i videregående skole som jobber innenfor det nye utdanningsprogrammet for kunst, design og arkitektur. Kurset er også relevant for lærere i grunnskolen og andre som ønsker en innføring i kreativitet og skapende prosesser.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingsfrist er to uker før kursstart. Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest to uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere, da vi er avhengig av å dekke våre kostnader til kurset. Deltakerne vil motta informasjon per e-post to uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Kunst og visuelle virkemidler Ta kontakt 0 stp. 3 kursdager Pilestredet, Oslo Norsk Ta kontakt
Publisert: Oppdatert: