HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English

Lyse idéer - elektronikk og tekstil i kunst og håndverk

Et kurs i redesign og teknologi - aktuelt for lærere i kunst og håndverk og naturfag.

Om studiet

På kurset vil du få en innføring i feltet smarte tekstiler/e-tekstiler. Kurset gir deg praktisk-estetiske og tekniske erfaringer, materialkunnskap og ressurser som du kan bruke i egen undervisning.

Du vil få presentert en tverrfaglig arbeidsmetode, blant annet innenfor faget kunst og håndverk og naturfag, fagemnet teknologi og design og valgfaget teknologi i praksis og design og redesign.

Les mer om innhold og organisering.

Det vil bli fokusert på idéutvikling og designprosess gjennom gjenbruk av tekstiler og ved bruk av elektronikk som blant annet strømførende sytråd og lysdioder. Kurset åpner for utvikling av egne produktløsninger.

Etterutdanningskurs resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

Målgruppe

Kurset er særlig rettet mot lærere i kunst og håndverk og naturfag, fagemnet teknologi og design og valgfagene teknologi i praksis og design og redesign. Kurset er også egnet for andre som ønsker å lære mer om designprosess, redesign, teknologi og design.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingsfrist er to uker før kursstart. Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest to uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere, da vi er avhengig av å dekke våre kostnader til kurset. Deltakerne vil motta informasjon per e-post to uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Lyse idéer - elektronikk og tekstil i kunst og håndverk Ta kontakt. 0 stp. 3 dager, deltid OsloMet Norsk Ta kontakt.
Bilde av en robothånd.

Jobbmuligheter

Kurset er særlig rettet mot lærere i kunst og håndverk og naturfag, fagemnet teknologi og design og valgfagene teknologi i praksis og design og redesign.

Les mer om jobbmuligheter

Kurset er også egnet for andre som ønsker å lære mer om designprosess, redesign, teknologi og design.

Lukk
Publisert: Oppdatert: