HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Kunst og design 1 - tekstil

Silketrykk - design, mønster og bilde

Innføringskurs i teknikker brukt i silketrykk med vekt på praktisk skapende arbeid og mulighetene innen mønsterdesign og tekstiltrykk.

Om kurset

Kurset vil gi en innføring i teknikker brukt i silketrykk. Det vil være fokus på hele arbeidsprosessen, med utgangspunkt i motiver som vi bearbeider i Photoshop. 

Deltakerne vil få en innføring i bruk av reaktive remazolfarger, og trykkingen vil i hovedsak være på tekstiler. Kurset vektlegger praktisk skapende arbeid med mange muligheter innen mønsterdesign og tekstiltrykk. 

Les mer om innhold og organisering.

Etterutdanningskurs resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

Målgruppe

Kurset egner seg for lærere som ønsker å inkludere teknikken som en del av sin undervisning i kunst og design, spesielt i videregående opplæring, men også i grunnskolen.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest to uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post to uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Silketrykk - design, mønster og bilde.
Ta kontakt. 0 stp. 3 studiedager, deltid OsloMet Norsk Ta kontakt.

Kontakt

Administrativ og faglig:  EIK - Enhet for innovasjon og kompetanseutvikling 

Publisert: Oppdatert: