HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Medier og kommunikasjon

Sosiale og digitale medier i skolen

- innføring i utvikling av og bruk av sosiale og digitale medier i undervisningen.

Om kurset

Bruk av digitale og sosiale medier øker både i og utenom skolen. Bilder og visuelle virkemidler brukes i stadig større grad for å kommunisere. Lærere i kunst og håndverk trenger derfor økt teknisk og visuell kompetanse for å gjøre bruk av mediene i egen undervisning og for å styrke skolens øvrige arbeid med disse.

På kurset vil deltakerne gjennom egne praktiske utprøvinger, sammen med faglige og fagdidaktiske refleksjoner, arbeide med visuell kommunikasjon og lesing, bruk av bilder, blogg, Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook med mer. I tillegg vil kildekritikk, opphavsrett, bruk av ulike forum og kilder på nettet bli tatt opp.

Etterutdanningskurs resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

Les mer om innhold og organisering.

Målgruppe

Kurset er spesielt egnet for lærere i ungdomskolen, samt lærere som ønsker en innføring i bruk av digitale og sosiale medier i skolen.

Lukk

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest to uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere, da vi er avhengig av å dekke våre kostnader til kurset. Deltakerne vil motta informasjon per e-post to uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Opptakskrav

Ingen opptakskrav.

Fakta

Sosiale og digitale medier i skolen
Ta kontakt. 0 stp. 3 studiedager Pilestredet, Oslo Norsk Ta kontakt.

Kontakt

Administrativ og faglig:  EIK - Enhet for innovasjon og kompetanseutvikling 

Publisert: Oppdatert: