HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Kunst og design 1

Kunst og design - Kunst og formidling - Idéutvikling og grunnleggende teknikker

Emnet gir en innføring i utvikling av idéer knyttet til ulike teknikker, materialer og redskap som kan benyttes i kunstfaglige prosesser. Gjennom ulike format får studenten kjennskap til det å vurdere, dokumentere og formidle eget og andres arbeid.

Om studiet

Emnet gir en innføring i utvikling av idéer knyttet til ulike teknikker, materialer og redskap som kan benyttes i kunstfaglige prosesser. Gjennom ulike format får studenten kjennskap til det å vurdere, dokumentere og formidle eget og andres arbeid. Emnet gir også en innføring i samtidens kunstretninger, relevant teori og ulike formidlingsstrategier. I emnet vil også digitale medier bli tatt i bruk som formidlingsverktøy, til utprøving og dokumentasjon, samt som selvstendig kunstnerisk uttrykk.

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Det er ikke avgjort når dette halvårsstudiet/emnet settes opp neste gang. 

Opptakskrav

Generell   studiekompetanse /  realkompetanse.

Studieinformasjon

Fakta

Kunst og design - kunst og formidling - Idéutvikling og grunnleggende teknikker Høst 30 1 semester Pilestredet, Oslo Norsk. Undervisnings- og oppgavespråket ved Høgskolen i Oslo og Akershus er norsk, med mindre annet er fastsatt i programplan eller emneplan.

Semesteravgift 
Denne består av en semesteravgift til Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og kopiavgift.

Materiellavgift kommer i tillegg.

Mer om studiet

Er du en ny eller eksisterende student? Gå inn på student.hioa.no for mer informasjon. Her finner også alt om studiestart for ditt studium.

Kontakt

Faglig: Helle Karine Stølevik
Administrativ:  Kontaktskjema

Bildet viser kunst som finnes utenpå Kjeller-bygget.

Jobbmuligheter

Enkeltemnene kan også være aktuelle som videreutdanning for lærere og andre som ønsker grunnleggende kompetanse innen fagområdet.

Les mer om jobbmuligheter

Fullført  KDK1100 Idéutvikling og grunnleggende teknikker og  KDK1200 Kunstformidling og visuelle uttrykksformer kvalifiserer for å søke om innpass til andre studieår i bachelorstudiet i kunst og design - studieretning kunst og formidling.

Lukk
Bilde av to studenter som henger opp et maleri studenter ved estetiske fag har malt.

Studentene forteller

Hvordan er det å være student ved kunst og design?

Publisert: Oppdatert: