HiOA har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Les mer om hva det har å si for deg.

meny
søk
English
Muntlig fortelling 1

Muntlig fortelling 1

Den muntlige fortellingen skaper indre bilder i tilhørernes fantasi og foregår som en åpen og direkte toveiskommunikasjon mellom forteller og tilhørere.

Om studiet

Studiet er delt inn i hovedområdene teori og praktisk øving i fortellerteknikk. Det legges stor vekt på utvikling av studentens kunstneriske og faglig-pedagogiske profesjonalitet i fortellerkunst.

Studiet er i stor grad basert på at læringen foregår sammen med andre. Det er sterkt prosessorientert og bygger på studentenes egenaktivitet. Noe undervisning kan bli gitt på engelsk. Studiet er samlingsbasert.

Søknad og opptak

Søknadsfrist

Det er ikke avgjort når studiet settes opp neste gang.

Studieinformasjon

Fakta

Muntlig fortelling 1 Det er ikke avgjort når studiet settes opp neste gang. 30 1 år, deltid Pilestredet, Oslo Norsk. Undervisnings- og oppgavespråket ved Høgskolen i Oslo og Akershus er norsk, med mindre annet er fastsatt i programplan eller emneplan. Studieavgift: 22 000 kroner (11 000 kroner per semester).
Semesteravgift: 760 kroner.
Denne består av en semesteravgift til Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og kopiavgift.

Mer om studiet

Er du en ny eller eksisterende student? Gå inn på student.hioa.no for mer informasjon. Her finner også alt om studiestart for ditt studium.

Kontakt

Faglig: Øystein Vestre
Administrativ:  Elisabeth Schjønsby

Bilde av studenter utkledd i barokklær.

Jobbmuligheter

Studiet kan inngå i en bachelorgrad. På grunn av faglig overlapping kan imidlertid ikke både muntlig fortelling I og fortellerkunst inngå i bachelorgrad i drama og teaterkommunikasjon.

Dramastudenter som sminker seg til forestilling.

Studentene forteller

Hvordan er det å være en student ved muntlig fortelling?

Publisert: Oppdatert: